CHOV CHURRALARINI ZAMONAVIY JARROXLIK USULLARIDA DAVOLASHNING AHAMIYATLI JIHATLARI - O‘rinov , Oybek Ne’matjon o‘g‘li; Sattarov , O.T. (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Chov churralarning jarrohlik davolashning zamonaviy usullari