BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING KOMMUNIKATIV IJODKORLIGINI SHAKLLANTIRISH - Yandasheva , Roxila Anvarovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining kommunikativ ijodkorligini shakllantirish metodining diagnostik, texnologik, protsessual bosqichlari mazmuni o‘rganish jarayonida aniqlangan shaxsni rivojlantiruvchi, didaktik, tashkiliy shart-sharoitlar asosida amalga oshirilishi keltiriladi.