TRANSFORMATORLARNING RELE HIMOYASI - Mutalibjonova , Munavvarxon Muhiddinjon qizi; Karimova, Fayzilatxon Gʻulomqodir qizi; Abdurahimjonova , Dilshodabonu Donyorbek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola biz transfarnotolarning rele himoyasi tog‘risida bir qator ma’lumotlarni keltirib o‘tamiz.