MAKTABGACHA TA’LIMDA BOLANING KITOBXONLIK MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH - Abdusalomova, Rayxona Abdurashid qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada bolalarni kitobga qiziqtirish, kitobxonlik madaniyatini shakllantirish va bu borada ota-onalarning o‘rni haqidagi fikrlar yoritilgan.