MATEMATIKA DARSLARIDA KO‘RGAZMALILIKNING AHAMIYATI VA UNI QO‘LLASH - Mirzayeva, Mashhura Alisherovna; Nabiyeva , Zilola Zoxid qizi; Nabiyeva , Muhtaramxon Zoxid qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada matematika darslarini tashkil qilishda ko‘rgazmalilik metodlaridan foydalanish, ularning ahamiyati, ko‘rgazmalilikning o‘quvchi uchun foydali taraflari, ko‘rgazma qurollariga qo‘yiladigan talablar, ko‘rgazma qurollarining turlari haqida yozilgan.