IXTISOSLIK FANLARI BO‘YICHA INTERAKTIV USULDA CHET EL ZAMONAVIY TEXNIKALARNI O‘QITISH METODIKASI - Adizova , Sevara Yusupovna; Mirzoqulov , Javlonbek (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ixtisoslik fanlaridan chet el zamonaviy texnikalarni hamda yuqori texnologiyalarni interaktiv usulda o‘qitish metodikasi haqida bayon qilingan.