TA’LIM XIZMATLARIDA MARKETING BOSHQARUVI - Boyqulova , Gulira’no Ji (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bugungi kunda O‘zbekiston Respublikasida davlat va nodavlat ta’lim xizmatlari rivojlanishida yuzaga kelayotgan kamchiliklar va muammolar, ularni bartaraf etishga qaratilgan izlanishlar yoritilgan. Mamlakatda faoliyat ko‘rsatayotgan davlat va nodavlat ta’lim markazlarining aholiga xizmati darajasini takomillashtirishda ya’ni jahon stantardlariga moslashtirishda butun jahonda ayniqsa rivojlangan mamlakatlarning ta’lim sohasidagi marketing faoliyatini o‘rganish natijasiga tayanib yechimlar va xulosalar bayon etildi. Ushbu yo‘nalishga oid izlanishlar, ilmiy ishlar muhokama qilingan.