O‘QUVCHILARNI BARKAMOL SHAXS ETIB TARBIYALASHDA OTA–ONALAR BILAN ISHLASH MEXANIZMLARI - Xolmirzayeva, Shaxnoza Raximberdiyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada o‘quvchilarni barkamol shaxs e’tib tarbiyalashda ota-onalar bilan ishlash mexanizmlari va unda amalga oshiriladigan ishlar borasida fikr yuritilgan. Maqolada eng avvalo o‘quvchilarni jismoniy, ruhiy, estetik, axloqan etuk shaxs e’tib tarbiyalashda ota-onalar bilan ishlash muhimligi nazarda tutilgan.