BOSHLANG‘ICH SINF MATEMATIKA DARSLARIDA GEOMETRIK MATERIALLARNI O‘RGATISH METODIKASI - Ermatova , Guli Muzaffar qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada matematika darslarida o‘quvchilarga geometrik figuralarni yasash va o‘rgatishning turli metodlari haqida so‘z yuritilgan.