QUYOSH AKTIVLIGI VA UNING YER ATMOSFERASI HAMDA BIOSFERASIGA TA’SIRI - O‘rinboyeva , Kumushoy; Abdurashidova, Madina G‘ayratjon qizi; Toshtemirova , Dilobar Ahmadillo qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Quyosh aktivligi va uning Yer atmosferasi hamda biosferasiga ta ‘siri haqida yoritilgan.