O‘QITUVCHILARDA KOMMUNIKATIV BOSHQARUV KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH - Sharofiddinova , Madinabonu (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarda kommunikativ va boshqaruv kompetensiyalarini shakllantirishning amaliy ahamiyati haqida so‘z boradi. Maqolada ta’limning shakllanishida va o‘quvchilarning rivojlanishida o‘qituvchining ta’lim jarayonidagi roli, boshqaruv va ota-onalar bilan o‘zaro aloqada bo‘lish, shuningdek kasbiy faoliyatda ilgarilab borish uchun samarali muloqot ko‘nikmalari zarurligi ta’kidlanadi.