EFFECTIVE METHODS OF USING THE TRIZ (THEORY OF INVENTIVE PROBLEM SOLVING) PROGRAM IN PRESCHOOL EDUCATION LESSONS - Urinova, Roziya Bakhodir qizi; Arzikulov, Hasan Normurod (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maktabgacha ta’lim-tarbiyada yosh bolalarni ixtirochilik qobiliyatlarini rivojlantirish hamisha dolzarb mavzulardan biri hisoblanadi. Ushbu maqolada bog‘cha bolalarining mashg‘ulotlarida TRIZ dasturini qo‘llagan holda, bolalarning ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishning zamonaviy shakl, usul, metodlari haqida so‘z boradi.