LYAPUNOV FUNKSIYASINI ELEKTR ENERGIYA TIZIMIDA MATEMATIK MODELLAR EKVIVALENT MEZONI SIFATIDA QO‘LLANISHI - Safarov , Xoliyor Sayyid Safar o‘g‘li; Xabibullayev , Abduraxim Xamidulla o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada energetika tizimida sodir bo‘ladigan o‘tkinchi jarayonlarni Lyapunoov funksiyasi orqali hisoblash ko‘rsatilgan.