SUV EROZIYASIGA QARSHI TUPROQQA ASOSIY ISHLOV BERISH TEXNOLOGIYA TAHLILI - Rashidov , N.SH. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada nishablik dalalarda suv eroziya jarayoniga ta’sir etuvchi omillar, ularning jarayonga ta’siri va ilgari olib borilgan ishlarning tahlili keltirilgin.