OLIY TA’LIM TASHKILOTLARIDA TALABALARNING - Yesemuratov , Baxi’t Aytjanovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasida o‘quvchilarning individual ta’lim faoliyatini tashkil etish, ta’limni rivojlantirish uchun qulay shart-sharoitlar yaratish, sifatli va individual kadrlar tayyorlashni ta’minlash, shuningdek, jamiyat va jamiyatning zamonaviy talablari va ehtiyojlariga tayyorlash asoslari ko‘rib chiqiladi.