KONSEPT TUSHUNCHASI. “DO‘ST” SO‘ZINING PRAGMATIK ASPEKTDAGI KONTEKSTUAL MA’NOLARI - Mirvaliyeva , Dildora Anvarovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada “konsept” atamasining nazariy asoslari, konsept haqida olimlarning turli xil mulohazalari va “Do‘st” konsepti haqida ma’lumot, uning lug‘atlardagi ma’nodoshlari,qolaversa ingliz va o‘zbek maqollarida kelishi, ushbu konseptning badiiy asarlardagi parchalar asosida tahlili haqida fikr yuritiladi.