TURLI TIZIMDAGI O‘LCHASH ASBOBLARNI TEKSHIRISH VA XATOLIKLARINI ANIQLASH - Jovliyev, S.M. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Magnitoelektrik, elektromagnit tizimlarga oid o‘lchov asboblarining ish prinsipi va nazariyasini o‘rganish hamda shu tizimdagi voltmetrni tekshirish.