YIGIRUV KORXONALARIDAGI HAVO VENTILYATSIYALARIDA TORTISH KUCHINI BARQARORLASHTIRIB CHANGLI HAVONI KAMAYTIRISH CHORA TADBIRLARI - Xomidov, Abdumajid Abdurashid o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yigiruv fabrikasidagi texnologik jarayonlar natijasida ajralib chiqayotgan changlarni havo so‘rish ventilyatsiyalarini ish unumdorligini oshirish yo‘li bilan kamaytirish va natijada mahsulot sifatini oshirish chora tadbirlari hamda bajarilgan amaliy ishlarning ijobiy natilari bayon qilingan.