МАШИНАСОЗЛИК ДEТАЛАЛАРГА МEХАНИК ИШЛОВ БEРИШДАГИ МУАММОЛАР - Хусанов, Юнусали Юлдашалиевич (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Деталларга механик ишлов бериш технологияларнинг концепциялари ва методологияси ишлаб чиқариш унумдорлигини оширишга хизмат қилади. РДБ дастгоҳларида ишлов бериш жараёнларига анъанавий ёндашув билан улар кўпинча оддий технологик ўтишлардан ҳосил бўлади.