KLINIK SUHBATLAR BILAN O‘QITISH TAJRIBALARI SAMARADORLIGINI TAHLIL QILISH - Arziyev, Saydullo Sobirovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Klinik suhbatlar va o‘quv tajribalari ularning asosliligi, takrorlanuvchanligi, ishonchliligi va ilmiy jarayonlar sifatida umumlashtirilishi, tadqiqotchilarni tezislarini yanada sifatli usullari uchun hayotiyligi va ishonchliligi to‘g‘risida dalillarni yaratishga qaratilgan.