FAZOVIY VIZUALIZATSIYA VA FAZOVIY-ANALITIK FIKRLASH - Arziyev, Saydullo Sobirovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Fazoviy vizualizatsiya - bu fazodagi yoki ob’yektlarga nisbatan ob’yektlarning tasvirlarini yaratish tasavvur qilish va aqliy manipulyatsiya qilish jarayoni, ya’ni chizmalarni hayolan o‘z joyini o‘zgartirish imkoniyatidir.