JISMONIY TARBIYA VA SPORT MUTAXSISLARINI AMALIY JISMONIY TARBIYOTI JARAYONINI TAKIMLAYISH - Eshimov , Temur Alijonovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada islom madaniyati fanlari talabalarining kasbiy va amaliy jismoniy tayyorgarligi darajasini oshirishda talabalar tomonidan o‘qish yillari davomida voleybol bo‘yicha sport mashqlarini tizimli ravishda bajarishning ahamiyati yuzasidan olib borilgan ilmiy tadqiqot natijalari keltirilgan.