BOSHLANGʻICH SINF MATEMATIKA DARSLARIDA MASALALAR YECHISH BOSQICHLARI - Mirzaliyeva , Gulhayo Abdulazizovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada masalalar o‘quvchilarga matematik tushunchalarni to‘g‘ri shakllantirishga, uni o‘rab turgan muhitning o‘zaro aloqadorliginining turli tomonlarini chuqurroq aniqlashga yordam beradigan tavsiyalar ko‘rib chiqilgan.