ГЛОБАЛЛАШУВ ВА “ОММАВИЙ МАДАНИЯТ” - Жаҳонгиров , Б.Б; Исмойилхўжаев , М (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада глобаллашув даврида ёшлар маънавияти, ёшлар онгида пайдо бўлаётган бўшлиқ ва унинг ёт ғоялар, “оммавий маданият” ва унинг келиб чиқиши ҳақидаги назариялар, ёшларимиз онгига салбий таъсири, ундан халос бўлиш йўллари, бу амалга оширилаётган ижобий ишлар ҳақида маълумотлар келтирилган.