O‘QUVCHILARNING KREATIV FAOLIYATINI RAQAMLI TA’LIM VOSITASIDA RIVOJLANTIRISH - Raxmatillayeva , Ezozaxon Zafarjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning kreativ faoliyatini turli raqamli ta’lim vositalaridan foydalanib rivojlantirish usullari va ularning ahamiyati haqida bayon etilgan.