HABIB SA’DULLA SHE’RIYATINING MUMTOZ ADABIYOTDAGI O‘RNI - Muxtorjonov , A.F (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Habib Sa’dulla mumtoz she’rlarining umumiy tasnifi keltirilgan.