CREATION OF A NATIONAL SYSTEM OF EDUCATION - Qoraboyev , Fazliddin Faxriddinovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Shunday ekan, bu borada boshlagan islohotlarimizni davom ettirishimiz, ta’lim markazlariga borib, o‘qituvchi va murabbiylar bilan ko‘proq muloqot qilishimiz, ular tomonidan ko‘tarilgan masalalarni birgalikda hal etishimiz, ta’lim-tarbiya ishlari sifatini oshirishimiz kerak. Endi ular 2023 yilga mo‘ljallangan ustuvor vazifalarga e’tibor qaratishdi.