HARBIY DIDAKTIKA VA HARBIY XIZMATCHILAR TA’LIMI - Raximov , Farrux Boltayevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada harbiy didaktika va uning qo‘shinlarni tayyorlashdagi o‘rni, ta’lim jarayonida ofiserning harbiy pedagog sifatidagi o‘rni va harbiy xizmatchilar ta’limi hamda harbiy xizmatchilar ta’limi jarayonining asosiy printsiplari keng yoritib berilgan.