TIL-ALOQA VOSITASI - Raimova , Dilfuza Abdinabiyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada shuni aytib o‘tishimiz keraki, biz uchun benihoya buyuk qadriyat bo‘lgan, qolaversa, o‘zligimizni anglashda birdan bir vosita hisoblangan ona tilimizning asrab – avaylashimiz lozim. Zero. til mustaqilligi, el mustaqiligidir. Belgi bo‘lsa, odam yo‘ldan adashmaydi. Aqli bo‘lsa, kishi so‘zdan adashmaydi.