YUQORI SAMARALI SUYUQLIK XROMATOGRAFIYA USULI YORDAMIDA ASALNING TARKIBI VA SIFATINI ANIQLASH - Imomova, Mukammalxon; Karimova, Sadoqat (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada asal tarkibidagi monosaxaridlar, maltoza, di- va oligosaxaridlarning miqdoriy tarkibini aniqlash uchun inversiyadan oldin va keyingi asal tarkibidagi qand miqdorini aniqlashning usuli muhokama qilinadi.