МИЛЛИЙ ЭСТЕТИК ТАРБИЯ ТАРАҚҚИЁТИНИНГ МАЪНАВИЙ ТАМОЙИЛЛАРИ - Хусанов, Б.Э (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақолада эстетик тарбия, унинг жамият ҳаётидаги ўрни, миллий тарбияда эстетиканинг роли, бугунги кунда олдимизда турган кўплаб масалаларнинг ечими сифатида таълим-тарбияни ривожлантириш масалалари фалсафий таҳлил қилинган. Шу билан бирга “Тарбия кластери”нинг ёшларга инсонийликнинг миллий анъаналарига содиқлик руҳини чуқур сингдиришдаги аҳамияти очиб берилган.