BOSHLANG‘ICH SINFLARDA INGLIZ TILINI O‘QITISH METODIKASI - Mahammadnabiyeva , Naimabonu Saydullo qizi; Xabibullayeva , Muslima Saydullo qizi; Raximova , I.B; To‘xtamatova , U.B (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
So‘nggi yillarda chet tillarini o‘rganishga va o‘qitishga bo‘lgan e’tibor sezilarli darajada oshib bormoqda. Mazkur maqola boshlang‘ich sinflarda bolalarga ingliz tili tez oson o‘qitishning samarali metodlari haqida atroflicha yoritilgan. Bolalarga ingliz tilini mazmunli va qiziqarli o‘rgatish usullari bilan tanishishingiz mumkin.