O‘ZBEKISTONNING GLOBAL BEQARORLIK SHAROITIDA TO‘RTINCHI SANOAT INQILOBIGA KIRISHDAGI TO‘SIQLARI VA KAMCHILIKLARI - Safarov , Sanjarbek (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada O‘zbekistonning hozirgi beqarorlik sharoitlarida sanoatning 4.0 bosqichiga kirish strategiyalari, bu yo‘ldagi kamchiliklar va imkoniyatlari, bunga to‘sqinlik qilayotgan sabablar haqida aytiladi