JAMIYAT TARAQQIYOTIDA TARBIYA JARAYONINING O‘RNI - Erkinova , Sevinch Toʻlqin qizi; Nigmanova , Umida Bahramovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada jamiyat taraqqiyotida tarbiya jarayonining oʻrni, tarbiya mohiyati, tarbiyada yuz beradigan xatolar, Uzluksiz maʼnaviy tarbiya konsepsiyasi maqsadi, vazifasi, bosqichlari haqida soʻz boradi.