ABU ALI IBN SINONING SHAXS XULQ-ATVORI TO‘G‘RISIDAGI QARASHLARI - Kurbanova , Nodirabonu Fazlidin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Sharq allomalar asarlarida ilgari surilgan g‘oyalari hozirigi kun ta’lim – tarbiyasida muhim hisoblanib, barkamol avlodni tarbiyalashda dasturil-amal bo‘lib xizmat qiladi. Shu bois shaxs tarbiyasida allomalarimizning ibratli namunalaridan foydalanish o‘rinli hisoblanadi.