OILAVIY MUNOSABATLARNING O‘ZIGA XOS IJTIMOIY-PSIXOLOGIK ASOSLARI - Baratov , Nasriddin Karshibayevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada oilaviy munosabatlarning o‘ziga xos ijtimoiy-psixologik asoslari va jihatlari haqida fikr yuritilgan.