MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA SHAXS DEYKSISINI HOSIL QILUVCHI BIRLIKLAR - Bahriddinova , Gavhar Oydinovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda shaxs deyksisi atamasi va nazariyasi, shaxs deyksisi va u bilan bo‘g‘liq nazariy qarashlar ,shaxs deyksisining nazariy qarashlari hamda uni ifodalovchi til birliklari haqida nazariy bilimlar bayon etilgan.