YANGI O‘ZBEKISTON TARAQQIYOT STRATEGIYASIDA TIBBIYOTNING RIVOJI VA TUTGAN O‘RNI - Sattorova , Dildora Gapparovna; Kamolov , Komiljon Nuritdin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada prezidentimiz tomonidan qabul qilingan 2022-2026-yillarga mo‘ljallangan “Yangi O‘zbekistonning taraqqiyot strategiyasi”da tibbiyot sohasida qilinishi kerak bo‘lgan zarur islohotlar va oldimizga qo‘yilgan maqsadlar orqali shu sohaning rivojlanishi va taraqqiy topishi haqida so‘z yuritamiz.