BOSHLANG‘ICH TA’LIM TEXNOLOGIYA DARSLARIDA O‘QUVCHILARDA KREATIVLIKNI RIVOJLANTIRISH - Yo‘ldosheva , Sarvinoz Ilhom qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablari boshlang‘ich sinf texnologiya fani oldidagi dolzarb vazifalar va o‘quv jarayonidagi psixologik, pedagogik hamda texnik-texnologik jihatlari, o‘quvchilarda zamonaviy bilim va ko‘nikmalarni shakllantirish, buning uchun yangicha o‘qitish metodikalaridan foydalanishga doir ko‘plab tashkiliy-huquqiy va ilmiy tadqiqot ishlari amalga oshirish haqidagi masalalari yoritib berilgan.