ИШЛАБ ЧИҚАРИШДА ЕНГИЛ САНОАТИНИНГ КЛАСТЕР УСУЛИ ИННОВАЦИОН ИҚТИСОДИЁТНИНГ АСОСИЙ ЙЎНАЛИШИ СИФАТИ - Аралов, Ғайрат Мухаммадиевич (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Мақолада ишлаб чиқаришда енгил саноатнинг кластир усули инновацион иқтисодиётнинг асосий йўналишининг аҳамияти, унинг ишлаб чиқариш ҳажмига таъсири тадқиқ этилган. Ишлаб чиқаришда енгил саноатнинг кластир усули инновацион иқтисодиётнинг асосий йўналишининг сифатига боғлиқ жиҳатлари таҳлил этилган.