PAST KUCHLANISHLI TARMOQLARDA HOSIL BO‘LADIGAN KUCHALNISH NOSIMMETRIYASINI PASAYTIRISHNING TEXNIK VOSITALARINING TAXLILI - Ne’matjonov , Hikmatilla Sherzodjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada elektr energiya tizimidagi past kuchlanishli tarmoqlarda yuzaga keladigan nosimmetrik yuklama holati natijasida hosil bo‘ladigan kuchlanish nosimmetriyasining tizimga hamda iste’molchilarga ta’siri ko‘lami va bu ta’sirning oqibatlari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Kuchlanish nosimmetriyasini pasaytiradigan ikki xil texnik vositalar bir biriga solishtirilgan.