ELEKTR DVIGATELLARNI CHASTOTNIKLAR YORDAMIDA BOSHQARISH - Ashurov , Abdulahad Valijon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu tezisda bir chastotali o‘zgaruvchan tokni yoki kuchlanishni boshqa chastotali o‘zgaruvchan tok yoki kuchlanishga aylantirish uchun mo‘ljallangan qurilma chastotniklar borasida so‘z yuritilgan. Shu bilan birga ularning ishlash prinsipi, qo‘llanish sohalari va foydalanish afzalliklarini aks ettirgan.