МАСОФАВИЙ ЎҚИТИШ ТИЗИМЛАРИГА ҚАРАТИЛГАН ВЕБ ҲУЖУМЛАРНИ АНИҚЛАШ ВА БАРТАРАФ ЭТИШ АЛГОРИТМИ - Файзиева, Дилсора Салимовна; Ахмедова, Наима Қодировна (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
ушбу мақолада, масофавий таълим тизимлари веб тизимлар шаклида амалга оширилгани боис, ундаги SQL инъекция хужум турлари тахлили ҳамда уларни аниқлаш ва бартараф этиш алгоритми таклиф этилади.