BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING O‘QISH SAVODXONLIGINI OSHIRISHDA PIRLS DASTURINING AHAMIYATI - Tursunaliyeva, Shohida Erkinjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining o‘qish savodxonligini rivojlantirish, PIRLS xalqaro tadqiqotiga tayyorlash va ta’lim mazmunini rivojlantirishda xalqaro baholash dasturlarining ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan.