HOZIRGI KUNDAGI DOLZARB EKOLOGIK MUAMMOLAR - Axmadjonova, Gulnoza Axadjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ekologik muammolar va ularni oldini olish haqida batafsil ma’lumotlarga ega bo‘lasiz.