AJDODLARIMIZ TOMONIDAN E’TIROF ETILGAN PEDAGOGIK NAZARIYALAR TUSHUNCHASI - Eminchayev, Bahodirjon Sodiqovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola peadogogika tushunchasi haqida va pedagogik nazariyalarning kelib chiqish tarixi, uning taraqqiyotiga ta’sir qilgan ma’lum bir fikrlar va izlanishlar haqida so‘z yuritadi.