DAVLATLARNING TASHQI SAVDOSINI RIVOJLANTIRISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING ROLI - Abduraxmonova , Saida Abdusattor qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada raqamli texnologiya, raqamli iqtisodiyot, savdo sohasida raqamli texnologiyalardan foydalanish, tashqi savdoda raqamlashtirish, buyumlar internet (Internet of Things), tashqi savdo dinamikasi ko‘rsatkichlari haqida tushunchalar berilgan.