ДАВЛАТ ХИЗМАТЧИСИНИНГ ХИЗМАТ ГУВОҲНОМАСИДАН ФОЙДАЛАНИШ ТАРТИБЛАРИ ЮЗАСИДАН ТАҲЛИЛИЙ МАЪЛУМОТНОМА - Мусоев, Илҳом Ҳасан ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ушбу мақола, асосан давлат хизматчисининг хизмат гувоҳномасидан фойдаланиш тартиби таҳлили ва бу амалиётнинг аҳамиятидан кутилаётган натижалар маҳсулига бағишланади.