TARBIYA FANIDA QO‘LLANILADIGAN YANGI METODLAR - Keldiyorova , Manzura (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada tarbiya fanida ishlatish mumkin bo‘lgan yangi metodlar berilgan. Maqolada tavsifiy metoddan foydalanilgan.Maqola oxirida xulosa berilgan.