ISHLAB CHIQARISHDAGI AVARIYALARNI O‘RGANISH VA TAHLIL QILISH - Muradov, Sirojiddin (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada, ishlab chiqarishdagi avariyalar turlari, ko‘lami, avariyalarning kelib chiqishi sabablari va taxlili nazariy jihatdan o‘rganilgan. Maqola mehnat muhoazasi va texnika xavfsizligi yunalishlari talablari, mehnat muhofazasi va xavfsizlik mutaxassislari hamda keng izlanuvchilar uchun muljallangan.